Ured za prevođenje

Prevoditeljski ured

Ad Acta prijevodi d.o.o.     info@prijevodiadacta.com,           tel: +385 1 3778002  

Prevoditeljski ured s dugogodišnjim iskustvom nudi vrhunske prijevode na sve europske jezike po povoljnim cijenama.
Trebate kvalitetan, brz i povoljan ovjeren prijevod?
Obratite nam se s povjerenjem. Naši ovlašteni sudski tumači s dugogodišnjim iskustvom prevode sve vrste tekstova iz područja prava, medicine, tehnike, građevine, marketinga… Surađujemo s velikim brojem renomiranih tvrtki, odvjetničkih društava, obrazovnih i državnih institucija.
Nudimo besplatno savjetovanje i povoljne prijevode osobne dokumentacije potrebne za rad u inozemstvu i ostvarivanje prava!

Vršimo prevođenje svih vrsta  tekstova sa engleskog na hrvatski s hrvatskog na engleski po izuzetno pristupačnim cijenama.

Osim toga, u ponudi su i višejezične kombinacije ovjerenih i neovjerenih prijevoda: prevođenje tekstova s engleskog na španjolski, s talijanskog na engleski, s njemačkog na engleski, s njemačkog na srpski, s francuskog na španjolski, s češkog na francuski , talijanskog na rumunjski , s rumunjskog na engleski...

VRŠIMO KOSEKUTIVNO - USMENO PREVOĐENJE!

Za prijevod životopisa predlažemo da tekst pišete u Europassu, budući je to obrazac koji je prikladan za cijelo područje EU.

 

Nalazimo se na atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji u širem centru grada, nasuprot Ministarstva prvosuđa u Ulici grada Vukovara 222  link na našu adresu

Akcija 5 + 1 gratis odnosi se na :

Prevođenje dokumenata sa ovjerom sudskog tumača potrebnih za rad u inozemstvu

Prevođenje diplome

Prevođenje svjedodžbe

Prevođenje potvrda