Prijevod za pravne osobe

stručni ovjereni prijevodi

AKCIJA DO 31.12.2019. GODINE - ostvarite i do 40 % popusta 

Pošaljite upit na naš mail ili putem zahtjeva za izradu besplatne ponude  i navedite da ste popust vidjeli na našoj web stranici - odgovorit ćemo Vam u vrlo kratkom roku i ponuditi popust !

 BRZA WEB NARUDŽBA

Poštovani klijenti,

Naš tim prevoditelja i sudskih tumača s dugogodišnjim iskustvom vrlo kvalitetno i stručno prevodi tekstove za pravne osobe, nadležna tijela i ustanova prateći najnovije propise i zakone.

Područje prijevoda je vrlo široko: od prava, medicine, ekonomije, tehničkih tekstova, kataloga, do uputa za upotrebu, opisa proizvoda, tehničkih izvješća, medicine, i sl.

Obratite se s povjerenjem, jer Vam nudimo prijevode nakon kojih nije potrebna lektura.

Dobro je znati!

Ako Vas zamolimo da nam navedete rok za koji Vam je prijevod potreban, to može značiti da smo u priličnoj gužvi s vremenom - cijenili bismo kada biste nam, u tom slučaju, mogli navesti konkretan dan za kad Vam je prijevod potreban, kako bismo uskladili snage i izašli Vam u susret.

Prijevod ne uzimamo u obradu ako nam ga ne potvrdite mailom (ne navedete podatke koje smo Vas zamolili).  Što nam prijevod kasnije potvrdite, to je veća vjerojatnost da ćemo morati pomaknuti rokove. Molimo Vas, imajte to na umu, osobito ako su Vam prijevodi hitno potrebni Moguće prijevode rješavamo odmah, zahtjevne vrlo brzo (u dogovorenom roku), ali za čuda nam je potrebna i Vaša pomoć!
Hvala Vam na razumijevanju i suradnji!

Vaša 

Ad Acta

 

Srdačan pozdrav ,

Tim prevoditelja i sudskih tumača

 KONTAKT